Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-30-2006, 15:51   #17 (permalink)
érsagun
Moderamayatör :P

érsagun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Ormanlara karşı bir odaya taşınmışım :S
Üye No
385
Forum Katkısı
218
Forum Katkısı Puanı
16852
Derecesi
érsagun has a reputation beyond reputeérsagun has a reputation beyond reputeérsagun has a reputation beyond reputeérsagun has a reputation beyond reputeérsagun has a reputation beyond reputeérsagun has a reputation beyond reputeérsagun has a reputation beyond reputeérsagun has a reputation beyond reputeérsagun has a reputation beyond reputeérsagun has a reputation beyond reputeérsagun has a reputation beyond repute
érsagun - MSN üzeri Mesaj gönder érsagun isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
FinsTernis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence çokda boş bi forum değil... Onca insan yorum yazıyo, ortama ayak uydurmaya çalışıyo... Paylaşım yapmasa ne olucak? Zaten klasiktir paylaşımları moderatörler yapar üyelerde teşekkür eder... Ayrıca burda eski forumeradan arkadaş olan onca insan var eskisine göre daha az katılım gösteriyo olabilir... doğaldır... ayrıca herkes yorum yapsa bişiler paylaşmaya çalışsa forumun hali ne olurdu? bence hoş bi düzen var... Geyikte paylaşımda yerinde yapılıyo... Katılım belki eskisine göre azalmıştır bi nebze... Ama onca insan sınavlara hazırlanıyo, kimiside çalışıyo... Forumda online kalabilende elinden geleni yapıyo gibi... Ne güzel..! ha olay moderator olupda paylaşım yapmayan falansa ona bişey diyemem ki ona userların tepki göstermeside normal değildir... Yönetim bilir... Kısaca herşey yolunda gözüküyor...
İşte burası senin bildiğin forumlardan değil paylaşımı mod yapar herkes teşekkür eder diye bir kaide yoktur bu forumda. Paylaşım da tüketim de ortak yapılır. Herkes gerektiğinde paylaşım yapar herkes bir şeyler sunar. Ha tabi sunulanların gereksizliği beni rahatsız eder o yüzden lafta bir paylaşım vardır ve lafta olmayan paylaşım vardır... Mesela bir genel bölümüne girdiğimde 20 tane yeni mesaj görmek istemiyorum çünkü hangisi gerekli hangisi hoş belli olmuyo. Belli sınırlamalar da gerektir paylaşımda. Tabi herkesin yorum yapması doğaldır ama saol teşşekkürler gibi gereksiz torumları da almayalım eğer güzelsa zaten senin rep atman hem ponun için bir hediyedi hem de senin teşşekküründür..

Ersagun- Forum sömürgeni geri döndü

HÜRRİYET GAZETESİ
"O Geri Döndü: Kaçın!"

éR$@ßaba lakâplı "seri forum sapığı ve sömürgeni" Ersagun, kendi adını taşıyan accountla forumera.com'a geri döndüğü öğrenildi. Bu nedenle Ruen A.Ş.'nin İMKB'deki hisselerinin yarı yarıya değer yitire-ceği ve hit sayısında büyük bir düşüş olacağı iddia ediliyor.

KAYNAK: BAİK (Bok At İzi Kalsın Haber Ajansı)

"Moderamayatörüm, öyleyse varım!"
érsagun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla