Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 22:36   #1 (permalink)
cobija
'You Are Not Alone'

cobija - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: "Heal The World"
Üye No
4645
Forum Katkısı
45545
Forum Katkısı Puanı
4544113
Derecesi
cobija has a reputation beyond reputecobija has a reputation beyond reputecobija has a reputation beyond reputecobija has a reputation beyond reputecobija has a reputation beyond reputecobija has a reputation beyond reputecobija has a reputation beyond reputecobija has a reputation beyond reputecobija has a reputation beyond reputecobija has a reputation beyond reputecobija has a reputation beyond repute
cobija - İCQ üzeri Mesaj gönder cobija - AİM üzeri Mesaj gönder cobija - MSN üzeri Mesaj gönder cobija - YAHOO üzeri Mesaj gönder cobija isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Exclamation ForumEra Toolbar

Şohh Şohh Şohh ForumEra Toolbar

Canım sıkılırkene boş durmaktansa ForumEra Toolbar yapayım dedim. ahanda burda

Google.com.tr ile arama butonu, Forumera'dan bazı linkler, Haberler [ama ingilizce], e-mail adresi butonu (e-mail adresimi ekledim çok kullanışlı tek butonda tüm mailler karşımda )bulunuyor, ama bana göre en kullanışlı özellikleri hava durumu ve Radio Player. Özellikle radio player özelliğini çok kullanışlı buldum. Nette gezinirken hiç bir programa gerek duymadan net üzerinden yayın yapıyor. ancak bir eklenti gerekli. onuda radio player'in yanında sarı bir işaret yanıp sönüyor. ona tıkladığınızda karşınıza bir sayfa gelecek isteğe göre mozilla yada explorer'a kurabilirsiniz.

Emeğe Saygı

Konu cobija tarafından (12-17-2007 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir..
cobija isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla