Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-25-2007, 13:06   #6 (permalink)
Akhlaur
Moderator

Akhlaur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Temiz bir dünya
Üye No
33
Forum Katkısı
21085
Forum Katkısı Puanı
2102383
Derecesi
Akhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond repute
Akhlaur - MSN üzeri Mesaj gönder

Çok şey yapımştım sanırım.Örneğin ablamla kavga ederken daha 1. sınıftayım baktım kaçıyor yakalayamıyorum kapıyı kapattı kilitledi.Ben delirdim tabi.Bi sinirle kapının camına elimi geçirmiştim.Cam da elimde gitti.Babamın soğukkanlılığıyla yaşamışım yahu.Sol bilekteki atardamar adsfasdf.6. sınıfta sol işaret parmağımı zeytin yarma aletine sokmuştum annesi kullanan varsa bilir etrafında üç tane jilet vardır zeytin üç yanına yarıklar açar çekirdeğe kadar.Ben onun içine sokmuştum sonra bide çıkarmıştım.Kesilmeyen bişi kalmamıştı.Bide 1 yaşındayken uzanırken annem altımı değiştirir iken üstüme işemişim.Kendi suratıma işeyip bi yandanda tükürüp duruyormuşum.Buyrun bunlarda benimkiler.Ha bide mixer le üç parmağımı kesmiştim.Allah tan parmaklarım yerinde.

Küresel ısınma sabrımızı taşırma!

BENİ DAĞA KALDIRIN!!ÇABUK BENİ DAĞA KALDIRIN!!!
Bknz Yiğit Özgür Karikatürleri = Gidin Araştırıp Bulun Len
Akhlaur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla