Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-25-2007, 13:21   #7 (permalink)
Larinsu
Özel Üye

Larinsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: mer ne önemi var ki !?!
Üye No
5276
Forum Katkısı
13417
Forum Katkısı Puanı
1337569
Derecesi
Larinsu has a reputation beyond reputeLarinsu has a reputation beyond reputeLarinsu has a reputation beyond reputeLarinsu has a reputation beyond reputeLarinsu has a reputation beyond reputeLarinsu has a reputation beyond reputeLarinsu has a reputation beyond reputeLarinsu has a reputation beyond reputeLarinsu has a reputation beyond reputeLarinsu has a reputation beyond reputeLarinsu has a reputation beyond repute
Cool

Kendi kendime uydurduğum yalanlara çok inanırdımen çok da annem beni bırakıp gitmiş,evi terketmiş farzederdim ve o kadar güçlü inanırdım ki buna,saatlerce ağlardım ta ki annem karşıma dikilip "noldu yine,ne ağlıyorsun"diyene kadar
Kelebekleri öldürüp,sonra vicdan azabı çekip onlara bodrum katında kumlar getirip , gömerdim
Topuklu ayakkabıları terasa çıkıp atardım,artık milletin gözü kulağı neresi kısmetse tabi annemden epey azar işitirdim
Kağıt yemeyi çok severdim. bigün çok yemişim,midem ağrıdı ve sonra da kanlı bi şekilde parçalanmış kağtlar geldi ağzımdan,doktara gittik tabi
Diş etlerimle oynamaya çok severdim.küçükken saçlarım çok uzundu,çengelli toka kullanırdım toplamak için.çenegelli tokanın çengel uçlarıyla diş etlerime geçirir,kanatır da kanatırdım.Elimden kayıp tamamen içine geçerdi.ıyyy çok acırdı ama acayip haz alırdım
Apartmana çıkar çıkmaz , mermer merdivenlerini yalamaya başlarmışım. Hele bi de apartman yıkanmışsa oHhHHHhhh doya doya

Görünmez camlara mı çarptım
Dalgınlığın aynasında o akşam
Bambaşka bi' şehre uçacaktım
Yıldız yağmurunda sırılsıklam...
Larinsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla