Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-26-2007, 20:37   #23 (permalink)
sisler_bulvari
AZAYI HUSUSİ

sisler_bulvari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Tahayyül Mektebi
Üye No
14422
Forum Katkısı
4304
Forum Katkısı Puanı
426792
Derecesi
sisler_bulvari has a reputation beyond reputesisler_bulvari has a reputation beyond reputesisler_bulvari has a reputation beyond reputesisler_bulvari has a reputation beyond reputesisler_bulvari has a reputation beyond reputesisler_bulvari has a reputation beyond reputesisler_bulvari has a reputation beyond reputesisler_bulvari has a reputation beyond reputesisler_bulvari has a reputation beyond reputesisler_bulvari has a reputation beyond reputesisler_bulvari has a reputation beyond repute
sisler_bulvari - İCQ üzeri Mesaj gönder sisler_bulvari - YAHOO üzeri Mesaj gönder sisler_bulvari isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Talking

tükürme deyince aklıma geldi.bayramdan 2 gün önce kankayla çarşı'ya çıktık.Paramız vardı ama inatçı ya beyefendü tutturdu "40 ytl lazım bankamatik bulalım" dedi.lan yapma etme derken hızlı hızlı yürüyoz bankamatik bulacaz.bende üzerinize afiyet hastayım biraz.ağzımda tuhaf bir tat.nyse toplayıp dışarı atacam. hırrk hırrk tüüuuuhh dedim.tamda sapsarı bi kız geçiyomuş.şlap etti kızın eteğe.sonrası bi feryat bi figan.Kız "ya al şunu,sil şunu" diye bağırıyo.Allah'ım yazarken bile gülüyorm ya.çok güldük çook.

istemeden oldu
gözlerinize çarptım önce,
sonra düştüm içine
kırıldı bütün camlarım
aynalar yerlerde

sisler_bulvari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla