Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-13-2008, 22:36   #13 (permalink)
fLash
Medulla Spinalis

fLash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Bursa
Üye No
539
Forum Katkısı
21456
Forum Katkısı Puanı
2138459
Derecesi
fLash has a reputation beyond reputefLash has a reputation beyond reputefLash has a reputation beyond reputefLash has a reputation beyond reputefLash has a reputation beyond reputefLash has a reputation beyond reputefLash has a reputation beyond reputefLash has a reputation beyond reputefLash has a reputation beyond reputefLash has a reputation beyond reputefLash has a reputation beyond repute
fLash - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Gélato´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mmnun oldum Tolga kitap okuman çok güzel,iyi otobiyografi olmuş.. benim ki nasıl bişi bilmiyorum ama insanların göremediği bazı kişileri görebiliyorum aralarından birisi en yakın arkadaşım cidden oturup onunla konuşuyorum tuhaf gelebilir ama gerçek ..sende böyle bişi oluyormu hiç??
Şaka maka yapmıyorum sen şizofreniye tutulmuşsun. "Akıl Oyunları"nı izleyenler bilir. Küçük kız , havalanan güvercinler ve daha bir sürü şey . Oda arkadaşı da hayal ürünüydü sanırım. Umutsuz vaka gibi . "Şizofrenebiliten" çok yüksek.

Tolga tanıştığıma memnun oldum.

"Pür-dikkat " yerine "hür-dikkat" yazmışsın bilmiyorum belki de hayaller kuran sosyalist bir devrimcisin

fLash isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla