Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 21:44   #73 (permalink)
duygudu
Özel Üye

duygudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: madly,truly,deeply in love
Üye No
2701
Forum Katkısı
32565
Forum Katkısı Puanı
3249437
Derecesi
duygudu has a reputation beyond reputeduygudu has a reputation beyond reputeduygudu has a reputation beyond reputeduygudu has a reputation beyond reputeduygudu has a reputation beyond reputeduygudu has a reputation beyond reputeduygudu has a reputation beyond reputeduygudu has a reputation beyond reputeduygudu has a reputation beyond reputeduygudu has a reputation beyond reputeduygudu has a reputation beyond repute

Alıntı:
AyAz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
,:d pardon filmleri karıstırdım
ucuz romanmış
quan tarantinoun bi filmi

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirine aşık bir çift küçük soyguncudur. Öteyandan, iki kaşarlanmış gangster, Vincent Vega ve Jules, günlük işlerinden biri olarak, patronlarına ödemeyi geciktiren bir kaç sahetekar genci vurmaya giderler. Vincent patronun güzel ve genç karısına bebek bakıcılığı yapmakla da görevlendirilirken ortağı suç yaşamına son vermeye karar verir. Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı reddederek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri muhteşem bir şekilde bir araya getirecek, yollarını kesiştirecektir.

Travolta, Bruce Willis, Harvey Keitel, Samuel L. Jackson, Uma Thurman ve sayısız ünlü oyuncu bu popüler kültür başyapıtında bir araya geliyorlar
izlemnizi şiddetle öneriyorum

bide türk filmi oalrak Mustafa hakkında herşey var 2004 yılından bi film onuda izleiin izle izleyelim pişman olmuycaksınız

bide bide bide ademin renleride cok güzel gercekten duygudu du du du du
tarantinonun filmini izledim canım benim sen daha beşikteyken
digerini de izledim çağan ırmağındı.
evet 2side güzeldi 2sini de öneririm

hoşçakal forumera
duygudu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla