Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-28-2008, 02:05   #5915 (permalink)
**black**
LágrimA

**black** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: In the sounds
Üye No
15775
Forum Katkısı
863
Forum Katkısı Puanı
83063
Derecesi
**black** has a reputation beyond repute**black** has a reputation beyond repute**black** has a reputation beyond repute**black** has a reputation beyond repute**black** has a reputation beyond repute**black** has a reputation beyond repute**black** has a reputation beyond repute**black** has a reputation beyond repute**black** has a reputation beyond repute**black** has a reputation beyond repute**black** has a reputation beyond repute

Önce bütüüüünnnnn ailemi (teyze,dayı,kuzen vs. ) görmek için önce Zonguldak'a gittim.Orada "çocuğum okulun var olmaz git" tepkisiyle karşı karşıya kaldım...

Sonra kuzenimin yanına,Ankara'ya gittim.Orada amcamın ve yengem olacak o cadı kadının "bak yavrucum okulun var.Git sen şimdi Yaz mevsiminde gelirsin yine" sözlerini duyunca çok sinir oldum...

Kendisine "Hastır nan ne işin var burda.Zaten kendi derdimiz bize yetiyo seni mi çekcez bee!" denilmiş Acıların Çocuğu Emrah gibi hissettim bir an kendimi...

Ankara'dan İstanbul'a gelirken arkadaşın BMW'sini ben sürdüm. Onun diğer arkadaşları ( benim de arkadaşlarım) arkada,ben önde araba tımarhaneye döndü .

Yazın oraya gideceğim ve bana "okulun var.Şimdi defol" muammelesi yapamayacaklar...Acısını çok pis çıkartacağım ...!!!

Sonuç olarak ; Çarşamba yerine bu gün geldim.Böyle tatil olmaz olsun.Öğrenci olmak ne b*ktan bişeymiş ya...

NOT = 1-0...Fenerbahçe'li arkadaşlarımız ; bu skor size bir şey ifade ediyor mu

fear of the dark, fear of the dark
i have constant fear that something's
always near
fear of the dark, fear of the dark
i have a phobia that someone's
always there
**black** isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla