Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2008, 00:21   #5 (permalink)
kitaro123
Acemi Forumeralı

kitaro123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No
37340
Forum Katkısı
9
Forum Katkısı Puanı
0
Derecesi
kitaro123 is an unknown quantity at this point

Adbux'a herkes üye ve bence fazla kazandırmıyor,çok daha iyi kazandıran siteler var.

örneğin::www.BuxNie.com:

min. yapmanız gereken ücret 5 dolar ve çok daha fazla reklam geliyor.referans konusu adbux'la aynı.yani siz siz x kadar reklama tıklasanız,10 referansınız da x kadar reklama tıklasa siz 11x para kazarısınız...Her reklam $ 0.01 dolar.

07Bux.net - .view .click .make money

Bunda da çok fazla reklam var ve her raklam 0.01 dolar. 5 dolar yapmanız parayı çekmeniz için yeterli.... referans olayı diğerleri gibi....

Isabelmarco's Moneymaker ,paid to read,advertise min. 9 dolar yapmamız gerek bir site,en çok reklam çıkanlardan birisi...
her reklam 0.01 veya 0.0125 dolar

5buxs - Earn Money In Seconds!! =kitaro123

5 dolarlık bir site gene. her tıkaldığınız reklam için 0.02 alıyorsunuz.referansınıın tıkladığın her reklam için 0.01 alıyorsunuz. 2 günde 42 reklama tıkladım....

http://buxvisit.net/register.php?r=kitaro123

5 dolarlık site. her reklam 0.01 ,referansınızı her reklamı 0.01 dolar.... sırayla mı gidiyor nedir bunda da 2 günde 41 reklama tıkaldım

foxcash.net- The New Way of Earning Cash!

$0.0150 her tıklayış için.en kazançlı 2. site bence...referans olayı aynı....

Get Paid To Be A Surf Junky!

işte en kazançlı site.farklı bir sistemi var,reklama tıkla derdi yok.siz 1 kere tıklıyorsunuz o sitelri kendisi otomatik açıyor.ama bitiyor belli bir süre sonra ( kısa değil emin olun en az yarım saat) tekrar tıklamanız lazım. her açık kalan 1 saat için 0.45 dolar veriyor.ama ilk ay ve 75 dolar olaana kadar para vermiyorlar referans sistemi :

Level 1 Referrals - 5%
Level 2 Referrals - 3%
Level 3 Referrals - 1%
şeklinde....

NoT: verdiğim sitelerin hepsi paypala para yatırabiliyor ben oraya yatırıyorum....üye olurken reffeer ksımında kitaro123 ya da kitaroo yazıyor onu silmezseniz sevinirim,kesinlikle bir zara olmaaycak veya sizin paranızdan bir eksilme olmayacak,sadece bana yararı olacak.

herhangi bir soru için kardeşimin msn adresini veriyorum,benimkini hacklediler
t u r u n c u 1 9 9 4 @ h o t m a i l . c o m (boşlukları kaldırın )

Bol kazançlar........
kitaro123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla