Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2007, 14:21   #29 (permalink)
SnLaCRima
Usta Forumeralı

SnLaCRima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No
540
Forum Katkısı
104
Forum Katkısı Puanı
7670
Derecesi
SnLaCRima has a reputation beyond reputeSnLaCRima has a reputation beyond reputeSnLaCRima has a reputation beyond reputeSnLaCRima has a reputation beyond reputeSnLaCRima has a reputation beyond reputeSnLaCRima has a reputation beyond reputeSnLaCRima has a reputation beyond reputeSnLaCRima has a reputation beyond reputeSnLaCRima has a reputation beyond reputeSnLaCRima has a reputation beyond reputeSnLaCRima has a reputation beyond repute

Birçok Soru Sorardım yav.

Uzay nasıl Yönetiliyor-Cumhurbaşkanınız Kim.

-Edebiyat Akımı Ne durumda.
-Felsefeyle İlgileniyormusunuz.
-Galaksiler Arası Savaşlar Oluyormu.
-Süper Güç Kimdir-Hangi Galaksidir.
-Sex Yapıyormusnuz. Prezervatif Kullanıyormusunuz Vs...

-Futbol Kulüpleri Varmı. Maçlarda, Bizdeki Gibi Küfür ediyormusunuz.

-Irkçılık ne durumda. Sİyah-BEyaz,, Kürt-Türk Örneklerini Verir, Sonuç Çıkarmaya Çalışırdım...
Hepsini Birkerede Soramazdım tabi. Oturup Sohbet Etmemizde Gerek...TÜRKÇE KONUŞMAK ŞARTIYLA : )
Uzaylıların Varolduğu Düşüncesi Herzaman Saçma Gelmiştir Bana. Ama Sonsuz Evren Düşüncesi, Daha Keşfedilecek Birçok Şey Olduğunu Hatırlatıyor...
O yüzden, Bir BEklenti İçinde Olmamız Yanlış değil... Belki Amerikan Filmlerinde Gördüğümüz-Tasarladığımız Uzaylı Modellerinin Dışında, Değişik Bir Irk-Başka canlılar Biryerlerde Vardır...

''...Sonra ince bir yağmur başladı, ince, kuru, dalların kırılma sesiyle, yağmaya"
SnLaCRima isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla