Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2008, 23:22   #22 (permalink)
Akhlaur
Super Moderator

Akhlaur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Temiz bir dünya
Üye No
33
Forum Katkısı
18494
Forum Katkısı Puanı
1844361
Derecesi
Akhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond repute
Akhlaur - MSN üzeri Mesaj gönder

Bende diyorum ki emolar diye ayırdığın topluluğun kimseden farkı yok.Zararlarını geçtim.Ayrıca bir emo nun topluma zararı ne olabilir ki buna değinmeyecektim ama güldüm.Değineyim de dedim.Anca direğe çarpar saçından önünü göremez oda ona zarar verir.Emo lara sinir olma.İnsan kendinde gördüğü hatalara sinir olur en çok.Aştıktan sonra düzeltme isteği olur o ayrı ya kızgınlığın sinirin sebebi odur derler.Bilmem öylemidir.Emoları yok etme onlarda insan.Konuyu baz alarak konuşmuyorum konunun başlığıyla savunma yapmayın.Demek istediğiniz şeyle ilgili konuşuyorum.Emo dediklerini aşağılama hakkını ne veriyor ki sana.Ben çok pis punk çıyım diyip saçını diken yada ben çok düzenli ve tertipliyim diyip her gün gerekli gereksiz kravat takan adam emo larla aynı adamdır.Bunu demek istedim.Ne niye ya diye sorun da çok hoştu ayrıca.Ama iyi sordun.

Küresel ısınma sabrımızı taşırma!
Akhlaur isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla