Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-30-2007, 22:52   #1 (permalink)
• RûéN •
Meaningless war no one can leave it.

• RûéN • - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Google !
Üye No
1
Forum Katkısı
96291
Forum Katkısı Puanı
9620333
Derecesi
• RûéN • has a reputation beyond repute• RûéN • has a reputation beyond repute• RûéN • has a reputation beyond repute• RûéN • has a reputation beyond repute• RûéN • has a reputation beyond repute• RûéN • has a reputation beyond repute• RûéN • has a reputation beyond repute• RûéN • has a reputation beyond repute• RûéN • has a reputation beyond repute• RûéN • has a reputation beyond repute• RûéN • has a reputation beyond repute
Post Forumera Hikaye Yarışması !

Üyelerimiz arasında yaratıcılık ve yetenek yarıştırmak amacıyla böyle bir yarışma açmayı uygun gördüm.Size vereceğim konu çerçevesinde yazacağınız hikayeleri yazmak için 1 ay vaktiniz var.
Yarışma bitiş tarihi 28 Şubat 2007

28 şubata kadar tüm yarışmacıların hikayeleri elimde olmuş olacak.

+Hikaye en az 500 kelimeden oluşmalı,
+Hikaye içinde bir adam,bir çocuk(kız/erkek),bir köpek ve bir sokak lambası geçecek,
+Hikaye içinde argo kelimeler ve küfür kullanılmayacak.
+Hikayelerin dil bilgisi eksiklikleri edebiyat öğretmenimiz barkod tarafından kontrol edilip sitede birinci kişinin hikayesi yayınlanacak.

Bu başlık altına sadece yarışmaya katılacak olan kişiler yazsın.Alakasız mesajlar silinecektir.Hikayeleriniz bittikten sonra özel mesajla bana bildirip,herhangi bir yolla bana ulaştıracaksınız.
28 şubatdan sonra tüm hikayeler üye adlarıyla birlikte teker teker konu olarak açılacak ve açılacak ankette oylama yapılacak.
1. üye seçilecektir.

Fikir çalıntı değildir,hikayelerde çalıntı olmasın Başkalarına yazdıracak kadar hain üye tanımıyorum.
Kolay gelsn

Yarışma 1. si Turkcell/Telsim/Avea 100 kontor verilecektir!

FORUMERA - RueN Blog - Cilt Hekimi

"Yükseldikçe,uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır"
Friedrich Nietzsche

"Her zerre içerisinde bir güneş taşır,zerre ağzını açarda güneş çıkarsa o pusudan ortalık tuz buz olur ışıltısından"

Mevlana
-Atom Bombası Tarifi-

• RûéN • isimli Üye şuanda  online konumundadır