Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2007, 17:42   #22 (permalink)
inci

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: istanbul semaları
Üye No
2060
Forum Katkısı
107
Forum Katkısı Puanı
7704
Derecesi
inci has a reputation beyond reputeinci has a reputation beyond reputeinci has a reputation beyond reputeinci has a reputation beyond reputeinci has a reputation beyond reputeinci has a reputation beyond reputeinci has a reputation beyond reputeinci has a reputation beyond reputeinci has a reputation beyond reputeinci has a reputation beyond reputeinci has a reputation beyond repute

Alıntı:
é®$@ßąطД´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sınırlama aktif ve paylaşımcı üyelerimizin fazlalığından gelmiştir... Çünkü kimi zaman forum üyeleri paylaşımı sadece ctrl+c ctrl+v gibi algılayıp sadece kopyalayarak yapıyorlar. 15 aktif üye olsa ve bir yerden bulduüğu dağ gibi yazıyı geliğp direk kopyalsa her sefer konu kirliliği de beraberinde gelir... dediğim 15 aktif üye eder 45 konu. (Bir de dikkatinizi celbederim genelde toplanıyor konular...) 45 konuyu da uzunluğu fazla olduğunda özellikle takip etmek güç oluyor. Bu herkes için iyi bir şey olacaktır. Hem ctrl şeklinde giden paylaşımcılık adı altında gizlenen mesaj sayısı artırma çabasını engelleyecek. Hem de paylaşırken iki kere düşünmenizi sağlayacak...

En iyi paylaşımlar sizinkiler olsun...
İyi eğlenceler...

sizde moderatörler ne yapıyor! yanii uygun bulmadığı konuyu kilitler yada tek resimlik konular gibi sabit bir başlık yapıp acılan konuyu oraya taşır,birde 15 aktif üye yerine daha fazla aktif üyeyii amaç edinmişsinizdir! ben forumda gezindim ve cok yetersiz buldum umarım daha ileriyi hedeflersiniz,

(¯`v´¯)
`*.¸.*´ ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
inci isimli Üye şimdilik offline konumundadır